top of page

Bestuur

Als bestuur van Zegenend Helpen zijn we super enthousiast om ons in te zetten voor onze cursisten en hulpverleners uit het Zegenend Helpen Netwerk.

Wij zijn te bereiken via info@zegenendhelpen.nl

VACATURE VOORZITTER M/V

Ben je een visionair en vindt je het leuk om leiding te geven aan een enthousiast team om zo samen onze pastorale cursussen en dagen vorm en inhoud te geven? Herken je jezelf in dit profielNeem dan hier contact met ons op.

VACATURE PR medewerker

Vind jij het leuk om via sociaal media en andere wegen  Zegenend Helpen bekend te maken, zodat meer mensen de cursussen kunnen volgen? Neem dan hier contact met ons op.

Jan Verbueken

Voorzitter

"De invloed en betekenis van Zegenend Helpen is dermate belangrijk dat ik graag alle ondersteuning daaraan wil verlenen, zodat velen hierdoor kunnen opbloeien. Ik verwonder me steeds hoe de Heer werkt door en tijdens het zegenen.

Ik hoop dat overal waar mensen met mensen te maken hebben, Zegenend Helpen een rol zal gaan spelen. In leidersteams of kerkenraden, in pastorale teams, in opleidingen, in kringen, in schoolgebedsgroepen maar ook in opvanghuizen in binnen en buitenland."

Je kunt mij bereiken via voorzitter@zegenendhelpen.nl

Janneke Bos

Secretaris

"Het is mijn passie en gave om met mensen te werken en hen te helpen hoe te leven met God, zichzelf en de ander.  Dat doe ik o.a. in mijn werk als hulpverlener. Ik weet dat Zegenend Helpen dezelfde passie heeft, daarom zet ik mij graag in voor het bestuur."   

 

Ik beheer het secretariaat; interne en externe contacten lopen via mij. Misschien heb je al wat van mijn werk gezien via de nieuwsbrief en andere mailings. Verder leid ik soms studie- en themadagen en heb ik contact met docenten en sprekers. Ook ben ik deel van het netwerk van Zegenend Helpen.

Je kunt mij bereiken via info@zegenendhelpen.nl


Marianne van der Leek

Penningmeester

"Ik wil graag als christen het verschil maken in het leven van anderen: in mijn werk als financieel adviseur bij Gabriël, als therapeut in mijn eigen praktijk voor haptotherapie & psychotherapie In-Tact en als lid van het bestuur van Stichting Zegenend Helpen. Gods liefdevolle genade, heling en zegen kan diep doorwerken in ziel, geest en lichaam. Zo heb ik dat zelf ook ervaren. Door hoe Zijn zegen en heling heeft doorgewerkt in alle aspecten van mijn leven is mijn diepste verlangen nu zelf tot zegen te zijn voor een ander.”

Astrid van Unen

Cursusbegeleider ​

Mijn passie is om de ander in zijn kracht te mogen zetten, Zegenend Helpen heeft mij hierin versterkt en nog meer tools en handvatten gegeven. Ik wil mij graag inzetten vanuit mijn talenten (pedogiek, hulpverlening en onderwijs) om Zegenend Helpen te verspreiden omdat ik heb mogen ervaren dat dit vanuit Gods genade goed en effectief werkt. Voor mij is de essentie van Zegenend Helpen dat anderen meer tot bloei en kracht mogen komen. Dit vanuit het bewustzijn dat God en zijn vrede elke dag met jou is en dat we elkaar hierin ontmoeten, versterken en bemoedigen.

Vanuit Romeinen 8:37 en 8:39 geïnspireerd en samengevat: 'Hoe moeilijk het soms ook kan zijn, met God kan je alles aan, want Hij houdt van je.'

bottom of page