info@zegenendhelpen.nl

Sportlaan 37, 2806 HA Gouda

  • Facebook Basic Black

Bestuur

Als bestuur van Zegenend Helpen zijn we super enthousiast om ons in te zetten voor onze cursisten en hulpverleners uit het Zegenend Helpen Netwerk.

VACATURE PENNINGMEESTER

Heb jij verstand van cijfertjes en wordt je er enthousiast van om Zegenend Helpen om deze manier te helpen? Dan zijn we op zoek naar jou! Neem hier contact met ons op.

VACATURE PR medewerker

Vind jij het leuk om via sociaal media en andere wegen  Zegenend Helpen bekend te maken, zodat meer mensen de cursussen kunnen volgen? Neem dan hier contact met ons op.

Jan Verbueken

Voorzitter

"De invloed en betekenis van Zegenend Helpen is dermate belangrijk dat ik graag alle ondersteuning daaraan wil verlenen, zodat velen hierdoor kunnen opbloeien. Ik verwonder me steeds hoe de Heer werkt door en tijdens het zegenen.

Ik hoop dat overal waar mensen met mensen te maken hebben, Zegenend Helpen een rol zal gaan spelen. In leidersteams of kerkenraden, in pastorale teams, in opleidingen, in kringen, in schoolgebedsgroepen maar ook in opvanghuizen in binnen en buitenland."

Janneke Bos

Secretaris

"Het is mijn passie en gave om met mensen te werken en hen te helpen hoe te leven met God, zichzelf en de ander. Ik zie dat Zegenend Helpen dezelfde passie heeft, daarom zet ik mij graag in voor het bestuur."   

 

Ik beheer het secretariaat; interne en externe contacten lopen via mij. Misschien heb je al wat van mijn werk gezien via de nieuwsbrief en andere mailings. Verder leid ik soms studie- en themadagen en heb ik contact met docenten en sprekers. Ook ben ik deel van het netwerk van Zegenend Helpen.

Maria Minnen

Redactie studiemateriaal

"Ik ben algemeen bestuurslid en vooral heel praktisch ingesteld. Zo heb ik in de afgelopen tijd het studiemateriaal herschreven en opnieuw vorm gegeven. Verder draag ik graag ideeën aan."

 

Samen met mijn man Henk geef ik ook de basiscursus en houd ik presentaties over Zegenend Helpen binnen en buiten de kerk en ook zijn we een maal per jaar in Azië om les te geven". 

Hillie Nooitgedagt

Cursusadminatratie

Mede door de cursussen van Zegenend Helpen leerde ik God meer vertrouwen. Als een liefdevolle Vader wil Hij alleen maar dat Zijn kinderen hun talenten gebruiken en volledig tot bloei komen. 

 

Ik mag mijn talenten nu ook gebruiken om als bestuurslid van Zegenend Helpen weer tot zegen te mogen zijn. De komende tijd zal ik mij voor de cursusadministratie gaan inzetten. 

Please reload