Themadagen

Ben jij nieuwsgierig naar hoe je God betrekt bij hedendaagse onderwerpen? Regelmatig bieden wij themadagen aan, waarbij we ons vanuit Gods Woord verdiepen in onderwerpen vanuit de Psychologie. Een themadag zit altijd boordevol informatie en praktische toepassing in workshops. De themadagen zijn geschikt voor: 

        Geinteresseerden

        Pastorale hulpverleners

        Professionele hulpverleners

Waarom Zegenend Helpen?
 • Onderwijs vanuit psychologie en Gods Woord

 • Kennis wordt direct omgezet in de praktijk

 • Persoonlijke begeleiding en kleine groepen

 • Maatwerk: we passen ons aanbod graag op jouw behoeftes aan

Themadagen

Elk jaar wordt er een themadag gehouden. Op de themadagen is er steeds een aansprekend en actueel thema wat door een deskundige wordt uitgediept. Ook wordt er een verbinding gelegd tussen het thema en de praktijk van Zegenend Helpen. Natuurlijk is er interactie. Verder is er ook altijd een uitgebreide boekentafel.

D.V. Najaar 2020

Zegenend Helpen en Genezing

Het wordt een interactieve dag, waarbij het mogelijk is om vooraf vragen in te dienen, zodat de spreker daar op in kan gaan. 

 

Helaas kunnen we nog geen datum doorgeven. Gezien de verruiming van de hoeveelheid mensen die een kerkdienst mogen bijwonen per 1 juli, denken we dat de dag wel dit najaar al mogelijk is, we nemen hierover in de zomer een beslissing. Een themadag wordt door veel meer mensen bijgewoond dan een cursusdag dus er zijn meer voorzieningen nodig i.v.m. de coronacrisis als voor een cursusdag.

Hugo van de Leemputten

De spreker voor deze dag is Hugo van Leemputten. Hugo is een enthousiast persoon en voorganger van een gemeente in België. Ziek zijn, ernstig ziek zijn, kent hij uit ervaring. Gemakkelijke antwoorden zal je daarom van hem niet horen. Hij heeft aan den lijve de kracht van God ervaren. Dit heeft zijn bediening op gang gezet. Hij werkt samen met een team, waar ook artsen bij aangesloten zijn. 

Please reload

Vorige Themadagen

Hoog Sensitiviteit (HSP)
Hoog Sensitiviteit (HSP)
Wat kan ik eraan doen?!
Ben je slachtoffer of kan je zelf ook iets doen om herstel te ontvangen?
Van overleven naar leven
Van overleven naar leven
Show More
Maatwerk

Naast de geplande themadagen willen we jou graag ook op andere manieren kennis laten maken met Zegenend Helpen. Hiervoor zijn verschillende vormen mogelijk:

 • Workshop van één dagdeel

 • Kortdurende cursus (3-5 avonden)

 • Themaweekend

  Inclusief mogelijkheid voor persoonlijke gesprekken
 • Conferentie-onderdeel

Op basis van jouw vraag stellen we in overleg een passende vergoeding vast.

Heb je belangstelling? Neem dan contact met ons op.

Ontvang de Nieuwsbrief

Als eerste weten wat de volgende themadagen zijn en relevante informatie ontvangen over psycho-pastoraat? Schrijf je dan in voor de maandelijkse Nieuwsbrief.

info@zegenendhelpen.nl

Sportlaan 37, 2806 HA Gouda

 • Facebook Basic Black