Themadagen

Hugo van Leemputten komt dit najaar bij ons spreken over Zegenend Helpen en Genezing. Hij heeft veel ervaring zowel in het ontvangen van genezing als in het bedienen van mensen die ziek zijn. Daarbij stelt Hugo het Vaderhart van God altijd centraal.  Ben jij nieuwsgierig?  Lees meer en geef je op. 

        Geinteresseerden

        Pastorale hulpverleners

        Professionele hulpverleners

Waarom Zegenend Helpen?
  • Onderwijs vanuit psychologie en Gods Woord

  • Kennis wordt direct omgezet in de praktijk

  • Persoonlijke begeleiding en kleine groepen

  • Maatwerk: we passen ons aanbod graag op jouw behoeftes aan

Themadagen

Op themadagen is er steeds een aansprekend en actueel thema wat door een deskundige wordt uitgediept. Ook wordt er een verbinding gelegd tussen het thema en de praktijk van Zegenend Helpen. Natuurlijk is er interactie. Verder is er ook altijd een uitgebreide boekentafel. Er wordt elk jaar  een themadag gehouden.

Zegenend Helpen en genezing

12 december 2020

Datum:    Zaterdag 12 december 2020

Thema:   'Zegenend Helpen en Genezing'

Spreker:  Hugo van Leemputten


Helaas kan deze dag wegens de maatregelen m.b.t. de coronacrisis niet plaatsvinden.


Op deze dag zullen vragen rondom genezing en het christelijke geloof aan de orde komen. Het wordt een bijzondere interactieve dag, waarbij het mogelijk is om vooraf vragen in te dienen, zodat de spreker daar op in kan gaan.


Stichting Zegenend Helpen houdt zich aan de Coronarichtlijnen vanuit de overheid die op dat moment gelden voor het organiseren van deze themadag. Daarvoor hebben wij een locatie gevonden waar we ook bij veel deelnemers op voldoende afstand van elkaar kunnen zitten. Verdere informatie over de pauze en het eten zullen op de website worden bijgehouden. Mocht de themadag bij overmacht vanwege corona of onvoldoende aanmeldingen niet doorgaan en u hebt al betaald, dan krijgt u deze betaling weer terug gestort op uw rekening.


Kosten: € 30,-  p.p.

Echtparen en groepen vanaf 5 personen 20% korting.


Als het door omstandigheden niet mogelijk is het volledige cursusgeld te betalen, maar je wilt wel graag deelnemen, neem dan contact op met het cursussecretariaat: cursussecretariaat@zegenendhelpen.nl


Let op de annuleringsvoorwaarden

Hugo van Leemputten.jpg

Hugo van Leemputten

De spreker voor deze dag is Hugo van Leemputten. Hugo is een enthousiast persoon en voorganger van een gemeente in België. Ziek zijn, ernstig ziek zijn, kent hij uit ervaring. Gemakkelijke antwoorden zal je daarom van hem niet horen. Hij heeft aan den lijve de kracht van God ervaren. Dit heeft zijn bediening op gang gezet. Hij werkt samen met een team, waar ook artsen bij aangesloten zijn. Meer info over Hugo, zijn organisatie en team.

Maatwerk

Naast de geplande themadagen willen we jou graag ook op andere manieren kennis laten maken met Zegenend Helpen. Hiervoor zijn verschillende vormen mogelijk:

  • Workshop van één dagdeel

  • Kortdurende cursus (3-5 avonden)

  • Themaweekend

    Inclusief mogelijkheid voor persoonlijke gesprekken
  • Conferentie-onderdeel

Op basis van jouw vraag stellen we in overleg een passende vergoeding vast.

Heb je belangstelling? Neem dan contact met ons op.

Ontvang de Nieuwsbrief

Als eerste weten wat de volgende themadagen zijn en relevante informatie ontvangen over psycho-pastoraat? Schrijf je dan in voor de maandelijkse Nieuwsbrief.