top of page

Bestuur

Als bestuur van Zegenend Helpen zijn we super enthousiast om ons in te zetten voor onze cursisten en hulpverleners uit het Zegenend Helpen Netwerk.

Wij zijn te bereiken via info@zegenendhelpen.nl

VACATURE VOORZITTER M/V

Ben je een visionair en vindt je het leuk om leiding te geven aan een enthousiast team om zo samen onze pastorale cursussen en dagen vorm en inhoud te geven? Herken je jezelf in dit profiel? Neem dan hier ontact met ons op.

VACATURE PR medewerker

Vind jij het leuk om via sociaal media en andere wegen  Zegenend Helpen bekend te maken, zodat meer mensen de cursussen kunnen volgen? Neem dan hier ontact met ons op.

Jan Verbueken

Voorzitter

"De invloed en betekenis van Zegenend Helpen is dermate belangrijk dat ik graag alle ondersteuning daaraan wil verlenen, zodat velen hierdoor kunnen opbloeien. Ik verwonder me steeds hoe de Heer werkt door en tijdens het zegenen.

Ik hoop dat overal waar mensen met mensen te maken hebben, Zegenend Helpen een rol zal gaan spelen. In leidersteams of kerkenraden, in pastorale teams, in opleidingen, in kringen, in schoolgebedsgroepen maar ook in opvanghuizen in binnen en buitenland."
Je kunt mij bereiken via voorzitter@zegenendhelpen.nl

Janneke Bos

Secretaris

"Het is mijn passie en gave om met mensen te werken en hen te helpen hoe te leven met God, zichzelf en de ander. Ik zie dat Zegenend Helpen dezelfde passie heeft, daarom zet ik mij graag in voor het bestuur."

Ik beheer het secretariaat; interne en externe contacten lopen via mij. Misschien heb je al wat van mijn werk gezien via de nieuwsbrief en andere mailings. Verder leid ik soms studie- en themadagen en heb ik contact met docenten en sprekers. Ook ben ik deel van het netwerk van Zegenend Helpen.
Je kunt mij bereiken via info@zegenendhelpen.nl

Else van der Wal

Penningmeester

"Uit eigen ervaring weet ik hoe belangrijk het is de helende liefde van God voluit te kunnen beleven. Jaren geleden zette die ervaring mijn leven in een compleet ander licht. "

'We zijn geroepen om te zegenen en Gods liefde uit te dragen' is de boodschap van Zegenend Helpen. Ik vind het een voorrecht om daarbij als bestuurslid betrokken te zijn.
Je kunt mij bereiken via cursusboekhouding@zegenendhelpen.nl

Hillie Nooitgedagt

Cursussecretariaat

Mede door de cursussen van Zegenend Helpen leerde ik God meer vertrouwen. Als een liefdevolle Vader wil Hij alleen maar dat Zijn kinderen hun talenten gebruiken en volledig tot bloei komen.

Ik mag mijn talenten nu ook gebruiken om als bestuurslid van Zegenend Helpen weer tot zegen te mogen zijn. De komende tijd zal ik mij voor de cursusadministratie gaan inzetten.
Je kunt mij bereiken via cursussecretariaat@zegenendhelpen.nl

bottom of page